China De Randversiering van de aluminiumtegel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Zeng

Telefoonnummer : 0086 15989979982

WhatsApp : +8615989979982

Free call
Foshan Summey Metal Products Ltd

 

Het Metaalproducten Ltd van Foshansummey

 

Telefoon/WhatsApp/Wechat: 86--15989979982

 

               

 

 

 

  • Foshan Summey Metal Products Ltd
  • Foshan Summey Metal Products Ltd
  • Foshan Summey Metal Products Ltd
  • Foshan Summey Metal Products Ltd
  • Foshan Summey Metal Products Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 2,000,000-3,000,000 Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Lichan is een belangrijke fabrikant en een leverancier van de materiële fabrikanten van de aluminiumdecoratie in Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong, China. Sinds gevestigd in 2012, heeft ons bedrijf zich tot manfuacturer op grote schaal en belangrijke met een snelle snelheid ontwikkeld. Onze hoofdproducten omvatten de versiering van de aluminiumtegel, de versiering van de aluminiumvloer, de versiering van het aluminiumtapijt, nosing van de aluminiumtrede, aluminium begrenzende raad, de versiering van de roestvrij staaltegel, pvc-tegelversiering, het venster van de aluminiumuitdrijving en deurprofielen en andere decoratieve versieringsprofielen. Behandelend meer dan 20.000 sqms, bezit Onze fabriek één-hoogste productielijnen die productontwerpen, vormontwikkeling omvat, uitdrijvend aluminiumprofielen, oppervlakte eindigend enz. Wij hebben meer dan 500 vormen van de types om aan verschillende behoefte van cliënten van over de hele wereld te voldoen. Wij hebben een andere workshop voor oppervlakte het eindigen, kan de profieloppervlakte met een verscheidenheid van behandelingen worden gemaakt en colorsOur omvat de oppervlaktebehandeling van aluminiumprofielen geanodiseerd, opgepoetst, etc. geborsteld, poederdeklaag, thermische overdrachtdruk, elektroforese. als onze standaardvormen en oppervlakteafwerking uit uw ideeën zijn, is het niet van belang, kunnen wij vormen volgens uw product of nieuw ontwerp openen.

 

 

Geschiedenis

Gevestigd in 2012, ontwikkelt ons bedrijf zich tot fabrikant en leverancier op grote schaal van profielen van de aluminium de decoratieve uitdrijving, vooral de versiering van de aluminiumtegel met snelle snelheid.

Dienst

1. Pre-sales de dienst

 

  • Als uw onderzoek, adviseer de meest geschikte producten, of bied het ontwerp als uw vereiste aan.
  • bevestig de tekening, lengte, kleur, oppervlaktetreatement
  • als het nieuwe vorm is, zullen wij steekproef naar u voor bevestigen na afwerkingssteekproef verzenden

 

2. De naverkoopdienst

 

Geschikt volgend ladingsvervoer

 geschikte communicatie met cliënten en hulp om eender welk probleem van producten op te lossen

 

3. De aangepaste verpakking wordt altijd met ingestemd

 

4. Woon bij om vervoer te schikken

 

Luchtvervoer, Overzees Vervoer

Internationale Uitdrukkelijk: DHL, TNT, Fedex, UPS, EMS, enz.

Wij houden de hele tijd proberend!

Ons Team

Wij bezitten sterk lidteam, omvatten meer dan 10 verkopers, 2 ontwerpers, 5 deskundige technici, 5 QC Medewerkers en meer dan 200 arbeiders.  Bij elk proces, beëindigen de verwante personen elk proces met sterke verantwoordelijkheid. Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van de beste producten aan onze cliënten. 

 

 

Wij zijn volledig van slimme, gedreven mensen die veel meer om gedaan het krijgen van het geven, en de verhoudingen die wij, dan over test hebben gebouwd hoe slim wij zijn. Ons lid echt wordt een waardevolle uitbreiding van de teams van onze cliënten. 

Onze „één team“ houding splitst silo's op en helpt ons even effectief van de producten aan de frontlijn in dienst nemen. Onze samenwerkings het werk stijl benadrukt groepswerk, vertrouwen, en tolerantie voor divergerende adviezen. De mensen vertellen ons wij zijn realistisch, toegankelijk en pret.

Wij hebben een hartstocht voor de ware resultaten van onze cliënten en een pragmatische aandrijving voor actie die Maandag ochtend 8am begint en niet omhoog laat. Wij verzamelen cliënten met onze besmettelijke energie, om veranderingsstok te maken.

En wij handelen nooit zelfstandig. Wij steunen en gesteund om onze eigen persoonlijke resultatenverhalen te ontwikkelen. Wij brengen uitdaging en mede-creeert met onze cliënten in evenwicht, die de interne die mogelijkheden bouwen voor hen worden vereist herhaalbare resultaten tot stand te brengen.

Wij werken hard, maar wij ons nemen te ernstig niet. Wij genieten van wat wij doen en wij lachen een… het vaakst bij ons.
Het voelt verschillend om met ons te werken.

 

 

  • David

  • William

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in